"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Orini Craft Simple Giveaway

Sila klik banner untuk turut serta.

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER

Sila klik banner untuk turut serta.

Komen akak:-
Actually xde ape nak komen sebab blog memang dah comei...
Akak hanye boleh wish semoga Risha boleh jadi seorang blogger yang bagus dan berjaya.

Mini Special Giveaway by Ain

Boleh klik banner untuk turut serta.

Note : xde twitter.

Shaklee Wardrobe : Giveaway

Sila klik banner untuk turut serta.

Mini Giveaway #2 By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Mini Giveaway By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini













Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."


Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

[TERBONGKAR] 10 Perkara Semua Orang Mesti Tahu Tentang Rokok Tak Sah di Malaysia

Fakta-fakta berkenaan rokok yang perlu kita ketahui. 

1. Malaysia pengguna rokok tak sah ke-3 tertinggi di antara 11 negara Asia (ITIC & Oxford Economics 2013)

2. 34.5% jumlah rokok yang terjual di Malaysia adalah tak sah (ITIC 2013)

Sila klik gambar di bawah untuk lagi 8 fakta.

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3

Sila klik banner untuk turut serta.

Duo Giveaway by Aliya & FD

Giveaway sehingga 16 Oktober 2013.
Sila klik banner untuk turut serta.

Giveaway Me & My Family 2013

Giveaway sehingga 02 November 2013.
Sila klik banner untuk turut serta.

GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT

Giveaway sehingga 17 Oktober 2013.
Sila klik banner untuk turut serta.

Giveaway 'Convocation' Sunsweetz ~OCTOBER 2013

Sila klik banner untuk turut serta.

BIRTHDAY GIVEAWAY BY BLOG RABIATUL RAHIM

Giveaway sehingga 20 October 2013.
Sila klik banner untuk turut serta.

Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

October 2013 Blog Giveaway

Giveaway sehingga 01 November 2013.
Bley klik banner untuk turut serta.