"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Orini Craft Simple Giveaway

Sila klik banner untuk turut serta.

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER

Sila klik banner untuk turut serta.

Komen akak:-
Actually xde ape nak komen sebab blog memang dah comei...
Akak hanye boleh wish semoga Risha boleh jadi seorang blogger yang bagus dan berjaya.

Mini Special Giveaway by Ain

Boleh klik banner untuk turut serta.

Note : xde twitter.

Shaklee Wardrobe : Giveaway

Sila klik banner untuk turut serta.

Mini Giveaway #2 By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Mini Giveaway By Nabila Medan


CLICK BANNER!!

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini