"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya

Segmen sehingga 25 Ogos 2012.
Boleh klik banner untuk turut serta.

Menang GA Syie Mazlan

Alhamdulillah, patutlah asik teringat-ingat kat Nose Pack tu, rupanya ada rezeki dengannya.
Pengumuman pemenang di sini.
Terima kasih pihak penganjur kerana masih terima sebab terlewat tau dan hantar details.

Hadiah GA - My Mom's Best

Hadiah GA dari My Mom's Best dah sampai. 
Sangat teruja.
Entry kemenangan boleh tengok di sini.
Terima kasih sekali lagi kepada pihak penganjur.

Sampel Percuma - Baby Diapers dari Unicharm

Ina terima 02 unit diapers 'easy pants' dari Unicharm.
Tak pasti link mana yang Ina masuk tapi rasanya ini hadiah buat survey.
Suka =)

Sampel Percuma - Laurier Perfect Comfort (02nd Time)

Lagi sekali terima Laurier Perfect Comfort.
Sangat suka.
Boleh klik sini untuk dapatkannya juga.

Giveaway Raya untuk Semua

Boleh klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 09 Ogos 2012.

Tag all readers!

Mesti buat satu entri tentang giveaway ni. Syarat entri tu :

GiveAway (Ramadhan 1433H) by Jaja Sutera

Boleh klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 31 Ogos 2012

Tag all readers.

Saya Nak Sampul Duit Exclusive YANA 1st GA

Giveaway sehingga 11 Ogos 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag all readers.

GIVEAWAY : SAYA NAK KAD RAYA 1!

Giveaway sehingga 08 Ogos 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag all readers!

August 2012 Blog Giveaway

Giveaway sehingga 31 Ogos 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Giveaway Craft n Crochet 2 By Tihara...

Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag all readers

Bedak Arab Giveaway

Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag all readers!

Salam Ramadhan:Giveaway by Jemari Suri

Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag all readers!