"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

1st Give Away by Aliana

Giveaway sehingga 17 July 2012
Boleh klik banner untuk join.

My Mom's Best 1st Giveaway

Boleh klik banner untuk join
GA sehingga 13 July 2012

Tag : all readers!

~ KAKLONG 1st GiveAway! ~

Sehingga 07 July 2012
Boleh klik banner untuk join

Tag all readers!

Hijaucantik 3rd Giveaway

Boleh klik banner untuk turut serta.

ID : KyLeLiNa
Link Blog :menariksanasini.blogspot.com
Name Blog : ::KyLeLina ::

Menang dari Opzzpinky

Alhamdulillah, menang topup RM5.00.

 Linknya di sini

Coupon Breakfast McD

Salam sejahtera semua, semoga dirahmati dan diberkati Yang Esa hendaknya.

Terima kasih kepada yang sudi sertai Giveaway Ina. 
Sesiapa yang belum sertai, boleh klik sini.

Ina terima kupon sarapan McDonald's dari seorang kawan 
dan Ina nak kongsikan dengan sesiapa sahaja yang berminat.
Kupon sah dari 18 - 24 Jun 2012.

Masih sempat untuk guna hujung minggu ni.

Saya Join GiveAway SyieMazlan

Giveaway sehingga 01 July 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag - ET & Angah.

Hadiah dari Ummu Iman

Hadiah dari kemenangan di sini.
Dah lama pun sampai ke rumah.
Saangat cantik kan.

Menang GA Mama Qaisara & Tehaa

Alhamdulillah, rezeki lagi.

Menang saguhati dari blog Mama Qaisara aka Nunu.
Enty kemenangan di sini.

Yang ni pulak menang dari blog Tehaa

 Entrynya di sini.

Setiap kemenangan amatlah dihargai.
Terima kasih kepada penganjur-penganjur yang sudi buat GA.

Contest Teka Berapa Harga Aiskrim Comel ni

Giveaway sehingga 16 June 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.
Jawapan : RM3.50 / RM2.00 / RM1.50



" 1st Giveaway by jaakechik corner"

Klik banner untuk turut serta.
GA sehingga 30 July 2012

Tag - ET, Angah, Atie

Tempat Menarik di Pahang :
1. Gambang Waterpark
2. Tasik Bera
3. Gunung Tahan
4. dan baaaaaanyak lagi.

MidYear(2012) Giveaway From TehaaNFM

Klik banner untuk turut serta.
Sehingga 15 June 2012

Simple Giveaway By Double E

Giveaway sehingga 30 June 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag ET lg & Dora

Hadiah GA - Lin Handmade Greeting Card

Dah lama sangat terima hadiah ni.
Mencari masa untuk belajar seni kraf yang baru ni.
Bila godek blog penaja, hasilnya sangat mengujakan.

Sampel Percuma - Sustagen

Didalam sampul mengandungi 
1. Sticker Kereta
2. Pelekat Peti Ais
3.Redemtion Catalog
4. Panduan Harga Pos Malaysia
5. Risalah Susta Club

Sampel Percuma - Esmeria Organics Beauty Care

 Terdapat pencuci muka dan pelembap.

Sampel Percuma - Laurier Perfect Comfort

Dah lama sampai.
Dari promosi seperti dibawah.
Melalui FB.

"Sabah Giveaway by Sharina"

Giveaway sehingga 01 July 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

1st Giveaway by Dhia Johary

Giveaway sehingga 16 June 2012
Sape-sape nak join last minute sempat lagi ni, just click the banner. =)

Tag : ET & Angah

Contest "Saya Nak T-Shirt Bride & Groom Tu"

Boleh klik banner untuk turut serta.
Sehingga 01 July 2012

GA Izan Mama Mia & Rakan Blogger

Boleh klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 01 July 2012

First Giveaway by Alia

Boleh klil banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 24 June 2012

Tag : ET & Angah

GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

Boleh klik banner untuk turut serta.
Sehingga 30 June 2012