"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Exclusive Giveaway!!..Kain Pasang Raya 2012..

Boleh klik banner untuk turut serta.
Sehingga 12 June 2012.

Tag all readers.

Tudung Murah Collections GIVEAWAY !

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 07 Jun 2012

Tag ET, Dora & Angah

Topup Giveaway by Nabeel Fikree

Boleh klik banner untuk turut serta.

1st Giveaway By Iena Eliena

Boleh klik banner untuk join.
Sehingga 7 Jun 2012

Refer dari blog Am I a Lucky One?

Tag all readers.

Cik Lynn : Jom Main Teka2!!

Boleh klik banner untuk turut serta.
Sehingga 10 Jun 2012

Jawapan : RM55.55

MEI 2012 GIVEAWAY - 3th ANNIVERSARY

~ Sticky Entry till 31 May 2012 ~
Boleh klik banner untuk join.

"Selamat ulangtahun perkahwinan untuk Nunu dan suami. Semoga sentiasa bahagia dan dimurahkan rezeki"

LUCKY DRAW BY WWW.MYADYNA.COM

Sila klik banner untuk turut serta.
Sehingga 13 Jun 2012.

Special Mothers Day Giveaway by MUSNIDA BAKERY

Boleh klik banner untuk turut serta.
Sehingga 06 Jun 2012

Musnida Bakery Nama Diberi,
January 2010 bisnes dimulai,
Dibina bersama semangat suami,
Supaya menjadi bisnes famili,

Dibina bersama semangat suami 
Supaya menjadi bisnes family 
Harapan mereka menggunung tinggi
Buat Perniagaan Musnida Bakery

Harapan mereka menggunung tinggi
Buat perniagaan Musnida Bakery
Semoga pelanggan sentiasa mengingati
setiap usaha yang telah diberi

Semoga pelanggan sentiasa mengingati
setiap usaha yang telah diberi
untuk menghasilkan produk yang berkualiti
supaya pelanggan sentiasa kembali

untuk menghasilkan produk yang berkualiti
supaya pelanggan sentiasa kembali
kini empunya melebarkan legacy
dengan giveaway sebagai promosi

kini empunya melebarkan legacy
dengan giveaway sebagai promosi
Ina juga turut sertai
merebut cookies jika ada rezeki

Ina juga turut sertai
merebut cookies jika ada rezeki
cukuplah sudah setakat ini
mengundur diri dengan harapan dihati.
berslogankan...
"yummilicious cakes freshly for you"



dihasilkan dengan...
"MUSNIDA BAKERY personal guarantee of home baked quality"


produk-produknya....
"delicious and scrumptious cakes,cupcakes, breads, tart-lets,chocolates, and pastries"

Tag semua followers.

First Giveaway by Cik Jajika

Klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 31 May 2012

Senarai  Hadiah :-

Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10 

Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang)

Set C : Topup RM15

GA Happy Birthday Aidid

Boleh klil banner untuk turut serta.

"Happy Birthday Aidid. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat."

BEATS BY DR.DRE GIVEAWAY

Sehingga 19 May 2012
Klik gambar untuk turut serta.
~ Berminat dengan warna hitam mcm dalam gambar ni ~

May 2012 Blog Giveaway

Sehingga 31 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Giveaway: 50+ Followers!

Sehingga 28 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Menang GA Ummu Iman & Nora Danish

Alhamdulillah atas rezeki dari-Mu
Bolehlah Ina anggap ianya hadiah sempena ulangtahun Ina pada 16 May.
Tempat pertama dari Ummi Iman. Sangat seronok.
No. 16 dalam bulan May...kan kan..

Dan diantara yang bertuah dari GA Nora Danish
sengaja Ina print screen sekali dengan tarikh tu - 16 May -
Eh..eh siap dgn profil ND lg...hehehe

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo

Boleh klik banner untuk join.
Sehingga 07 Jun 2012.
Kalau menang nak Bookmark ni =)

Contest by Nora Danish

Contest sehingga 15 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Saya meminati pelakon Nora Danish kerana selain dari keterampilan peribadi yang menarik seperti kecil comel, manja, cantik, lemah-lembut dan bersopan, Nora Danish juga memiliki sekeping hati yang kuat dan tabah dalam menghadapi hari-harinya bersama keluarga dan anak tersayang.

CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY

Sehingga 15 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Saya suka membaca kerana dengan membaca kita dapat menambah ilmu pengetahuan, menjadikan ikhtbar dari kisah masyarakat dan secara tak langsung boleh memperbaiki gaya bahasa dalam penulisan dan komunikasi.

Jom Join 1st Giveaway Contest From ElyzaElyna

GA sehingga 15 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag : angah

mama lynn 1st giveaway

Tamat 15 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Tag - ET