"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Kelly's Life Giveaway

Sila klik gambar di atas untuk turut serta.
Giveaway sehingga 01 April 2012.

GIVEAWAY WORD SEARCH

syarat-syarat seperti berikut:-

1. buat 1entry pasal GA nie..
2. copy banner kat atas letak kat entry n sidebar + LINK kan balik ke blog nie ;)
3.letak blog nie dalam bloglist untuk update info GA jer pas GA tamat nak buang pun tak per :)
4.KENA HANTAR KOMEN PENYERTAAN DALAM ENTRY NIE JE TAU..!!
5.mesti ada alamat kat MALAYSIA 
Untuk sertai bolehlah klik banner di atas.
Giveaway sehingga 13 Febuari 2012.

January 2012 Blog Giveaway

Sila klik banner untuk sertai.
Giveaway sehingga 30 Januari 2012.

Giveaway Wang Kertas Baharu @Sharinginfoz


"Saya mahu wang kertas baharu kerana menyerlahkan nilai sejarah negara disamping ciri keselamatan yang lebih maju"

Sila klik banner untuk sertainya.
Giveaway sehingga 23 Januari 2012.

Giveaway by Devi da Lil' Devil

Sila klik banner untuk sertai.
Giveaway sehingga 29 Febuary 2012.

Pikalurve 2nd GIVEAWAY


Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 25 January 2012.

NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN

Tag - Kak Wani & Idora

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 01 Febuari 2012.

The Contamination Giveaway by Killjoys



Sponsornya seperti berikut:-

SPONSOR ! (Stuff) :)

(2 pair Of Lens)
Dalisha Collection
(1x lens candy series)

 Misz Qhalis
(Topup 10) 
Misz Adel 
(fb topup rm5x3)
 
(1xMP3)
(3x necklace)





JSC
JSC
(inner/shawl/skirt)

Pearl Closet
Baucar Rm15 x 5
Baucar Rm10 x 5
Baucar Rm5 x 5

Kitty Shawl
Kitty Shawl
1shawls polka dot
20pcs pin cute collection

kbhoolan

1 x Inner neck
(2xPerfume 50 ml)

Wardrobe Collection
5 keping Rebate voucher bernilai rm20
Discount 10% for yr fan n friends
(Pelbagai Jenis Shawl)
 
Annur Galery
Annur Galery
(shawl/inner neck/Long Dress)

MiszShida

(mouse pad/laptop cover)

 SSP
SSP
3x helai shawl plain (bright colour), 
1 helai shawl plain (ada jagit bunga),
1 shawl corak.

Sponsor ! (Blog Stuff)

Misz Ebell
(10 Bloglist)
 (5xdoodle)

Misz Elin
(2 header)

Misz Wany

(2header + 2banner)

Capital C

(3x edit Denim)(5xheader)

Misz Poison
(edit 2 denim)(10 bloglist)

 Miss Qaireen
(edit 2xheader)

Misz Inas
(rivew blog)

Tag - Idora & Kak Yati
Sila klik banner untuk turut menyertainya.
Giveaway sehingga 02 Febuari 2012.

Best of 2011

"Pencapaian terbaik saya pada 2011 ialah berjaya membeli sebuah rumah untuk kami berteduh dan berkeluarga."

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 31 January 2012.

GA Tahun Baru Cik Bambam!

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 31 Januari 2012

Tag -  atie

FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA


Warna pilihan : Merah jambu.

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 10 Mac 2012.

EYFAalias 1st Giveaway

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 31 Januari 2012

Tag : Dora & Wani

Scrapaperclip Giveaway Anniversary

Sila klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 19 Januari 2012.

Blitz Give Away 2012


Boleh klik banner untuk turut serta.
Giveaway sehingga 29 January 2012.