"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida
Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

2 comments:

Kisah Si Dairy said...

salam singgah dari segmen duniashida.com
http://www.kisahsidairy.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html
good luck and happy blogging ye.

Shida Radzuan said...

salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

gudluck :)

yg ikhlas : Shida Radzuan
Blog : www.duniashida.com

Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)