"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER

Sila klik banner untuk turut serta.

Komen akak:-
Actually xde ape nak komen sebab blog memang dah comei...
Akak hanye boleh wish semoga Risha boleh jadi seorang blogger yang bagus dan berjaya.

2 comments:

Risha Melon said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

good luck :) !!

jom join GA ni http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

manatahu rezeki boleh menang..