"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Boleh ke kaya raya dengan EBOOK?


Betulker boleh kaya raya dengan menghasilkan Ebook. Pasti setiap orang yang sentiasa berusaha untuk menambah pendapatan melalui alam maya ni ada juga yang pernah membeli Ebook tips-tips dan panduan. Tidak kiralah tips menjana pendapatan sehinggalah tips di kamar tidur.

Sungguhpun Ebook sentiasa ada permintaan memandang pada zaman sekarang seseorang itu lebih banyak meluangkan masa bersosial dan membeli belah di alam maya berbanding dengan di alam realiti ini. Sebab itu ramai Penulis Ebook diluar sana yang memang benar-benar berjaya menghasilkan duit 4-5 angka hanya dengan E-book. Cuma kenalah betul dengan cara penghasilan dan teknik pemasarannya.

Diantara penulis yang berjaya dengan penghasilan Ebook ni ialah En. Shamsuriyadi Mamat yang memang otai dalam bidan penulisan Ebook, malah Ebook2nya masih memberikan hasil sehingga kini.

Selain itu pelbagai Ebook telah dihasilkan oleh mereka yang ada pengetahuan/pengalaman dalam bidang2 tertentu seperti Tips Mengenali Pasangan, Tips Rumah Tangga, Tips Jimat Elektrik, Tips Berhenti Merokok, dan pelbagai lagi.

Pelbagai Ebook dapat dihasilkan dengan pengetahuan dan pengalaman yang kita semua ada untuk dikongsikan dengan individu yang memerlukan. Oleh itu, kepada sesiapa yang benar-benar ingin menjana duit dengan Ebook, bolehlah dapatkan cara dan teknik yang betul dengan panduan lengkap yang dikongsikan oleh Otai Penulis Ebook yang memang telah menghasilkan Ebook ini melalui pengalamannya sendiri yang telahpun mendapat pendapatan berterusan sejak bertahun-tahun dulu.
2 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/