"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Hadiah dari Syie Mazlan

Entah kenapa untuk hadiah yang ini sampai termimpi. Hehehe.
Alhamdulillah akhirnya rezeki untuk Ina ada dengan noise pack ni.
GA anjuran Syie Mazlan.
Entry kemenangan di sini.
Terima kasih pihak penganjur. Bila selalu sangat posmen hantar hadiah GA atau sampel percuma, Suami plak tanya, takde hadiah atau barang untuk lelaki ke? hehehe 
IngsyaAllah kalau ada rezeki nanti adalah, bukan tak join GA yang tawarkan hadiah untuk kegunaan lelaki, tapi masih belum ada rezeki lagi.

Hadiah T-shirt Bride & Groom

Dah lama Ina terima, dah pakai pun gi jenjalan dengan suami.
Tapi baru sekarang berkesempatan nak abadikan dalam blog ni.
GA anjuran Tentang Cinta.
Entry kemenangannya di sini.

Hadiah dari Hijau Cantik

Hadiah dari Hijau Cantik.
Terima kasih pihak penganjur. Dolphin biru tu sangat comel.
Entry kemenangan di sini.

Sampel Percuma - Libresse

Sangat seronok kerana terdapat 06 jenis untuk dicuba.
Dalam kotak disertakan sekali borang kaji selidik untuk penambah baikkan.
Boleh request di sini.

Sampel Percuma - Drypers

Terima sampel percuma dari Drypers. Macam biasa Muhammad Fakhruddin lah orang yang paling gembira.
 
Terima dah lama, simpan untuk snap dulu baru bley pakai.
 Memang sangat lembut dan menyamankan punggung Fakhruddin.
Boleh request ke sini untuk anak anda cuba.