"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

wowww 1001 giveaway

Boleh klik banner untuk join.
Siapa tak pernah ke blog kkida ni boleh lah start jenguk2.
Ina selalu bw & salin resepi2 best di blog kkida.

Kali ni kkida buat GA n nk bg hadiah yg saaangat ler best kepada top 10 refferelnya. 
Ina pun inginlah mencuba nasib merebut hadiah-hadiah yang menarik itu.

Antara hadiah yang kkida tawarkan...

 pinggan-pinggan
 bakul pasal yg cantik
 tupperware
 set tupperware
 mug2 yg cantik
dan yang paling bestnya mestilah Pie Maker ni. 04 biji kkida sediakan. 
1 dah direserved untuk cik mat gebu. 
Tinggal lg 3 untuk direbutkan.
 
Sangatlah banyak dan membuatkan Ina tak tidur malam.
Marilah ramai-ramai join wowww 1001 giveaway ni.

2 comments:

Nur-nba said...

Good luck..

Jemput join GA saya.. Ini linknya..

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

#ciksuzlin said...

Kita pun join GA ni jugak! (^__________^) Salam Perkenalan. Jom join GA yang ni pulak, nak tak?

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/07/mymomsbest-1st-giveaway.html

Psst..anda ditag!