"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Giveaway by :: KyLeLiNa ::

@Entri melekat sehingga 18 Julai 2012 @

Salam semua.
Hari ini Ina nak menambah memeriahkan lagi blog giveaway yang ada.
Ina pun nak buat giveaway jugak.

Sebenarnya ini adalah giveaway kedua dari Ina. 
Giveaway pertama Ina buat di blog Cemmomile Craft.
Ada pelbagai sebab kenapa Ina nak buat giveaway, 
cuma jika disenaraikan macam tak padan pulak dengan hadiah yang tak seberapa. 
Cukuplah atas sebab tanda syukur dgn segala limpah rahmat dari-Nya untuk Ina dan keluarga.

Disamping memperkenalkan blog baru Ina yang masih baby,
baru lahir 17 June 2012 (semalam) =)
Blog yang mewakili diri Ina secara khusus untuk Ina jadikan laman perkongsian secara lebih peribadi.
Setelah bertahun-tahun memikirkan untuk menubuhkannya, akhirnya berjaya juga dengan tekad untuk memajukan diri dalam bidang penulisan.
Ini bermakna Ina dah ada 03 blog yang perlu dijaga.
Ketiga-tiga blog yang ada objektifnya sendiri.

TERMA & SYARAT
1. Follow ketiga-tiga blog Ina (Wajib) :: KyLeLiNa ::, Cemmomile Craft & ~MimosaLina~
3. Buat entry beserta banner & backlink kan ke entry ini,
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini beserta email, ID Follower & ID FB
5. Tarikh tutup - 18 July 2012 (12 malam)
 6. Hadiah untuk 03 orang yang bertuah.
7. Pemilihan pemenang berdasarkan CABUTAN BERTUAH.

Selamat maju jaya untuk anda semua.

**Kemaskini**
Senarai Peserta & Penambahan Hadiah

29 comments:

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

http://mydiary-nunu.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

nunu join give away ni.....
tahniah...!!!

Brooch Wholesale said...

singgah n follow.ada masa jemput join GA kat blog sy yer :)

izan mama mia said...

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id folower: izan mama mia
id fb: izan hussain mia

ummi_norseha said...

salam ibu ummi join..:)

http://afiman81.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id follower:ummi_norseha
id fb:ummi norseha

Yumida said...

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

EMAIL: yumida00000@gmail.com

ID FOLLOWER: Yumida
ID FB: Yumida Huda

FOLLOWER KE 56

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie Join.Semoga ada rezeki di sini.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

ID:azatiesayuang
ID FB:kak yang

Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

TQQQ

Mama Atiyyah Umairah said...

salam...mama atiyyah join yer...
http://belogbingkisanrindu.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html
id follower: mama atiyyah
id fb: Wa Hasan

fieda said...

join

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id : fieda
id fb : fieda rafli

Sherry said...

http://sherrygo.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

join
follower sherrygo
fb sherry go

Che Rosliza Che mat said...

join dear..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

ID FB:Cherosliza Chemat
Id Follow:Cherosliza CheMat

hasmiza said...

JOIN

http://duanmizastory.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id fb & follower: hasmiza abas
email: hasmiza.abas@gmail.com

Nory Zoulkefle said...

saye join....

http://noryzoulkefle.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelyna.html

i.d follower : Nory Zoulkefle
i.d FB : Nory Zoulkefle

Email : elfekluz1921@gmail.com

pinky said...

xreti nk joint....tp dh follow kamu...=P

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

join :)

email: smile_fa94@yahoo.com
Id follower: farah fadzil/milo
Id Fb: NurFarah Sf

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

Cempaka Kuning said...
This comment has been removed by the author.
Cempaka Kuning said...

CK join.
Id follower-cempaka kuning
Id Fb-norzie hany

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

Pink Lavender said...

salam..

makneng join GA kamu

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

moga makneng menang!!!
jom follow makneng juga..

Joel Leslie said...

Salam kenall.. saya join ye ^_^

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id fb & follower: Joel Leslie

thank youuuu and have a great day!

Cik Fie said...

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

id fb : hafizah broom
id follower : cik fie

Rafflesia™ said...

as-salam..
syieda joint.. harap kak dapat cek kalau2 ada yang tertinggal :)

link entri : http://syiedalikes.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html
fb id : penjual rafflesia
follower id : rafflesia
email : loves_313@yahoo.com

tq :)_

♥♥cikHannah♥♥ said...

LINK ENTRY : http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

EMAIL :cikmaz88@gmail.com

ID BLOG:CikHannah

ID FB:http://www.facebook.com/cikharty?ref=tn_tnmn

love stories said...

http://nakmenangsaja.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

ID BLOG :- mrs wanda
ID FB :- https://www.facebook.com/hazlinda.haron.86

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

id:Miss Chocolate

id fb:http://www.facebook.com/ena9074

Nurul fara said...

join :)

http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

id follower: rara chruppy
id fb : nurul fara

mysweetkiddys craft said...

salam...dah join...
http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

id: mysweetkiddys craft
id fb: mysweetkiddys craft

liyana yani said...

http://itsyanayani.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html
join

liyana yani said...

http://itsyanayani.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html
join id:liyana yani
fb :yana yani

Nurlyla said...

as salam.. join gak ye,, peserta terakhir kot.. hehe

http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-kylelina.html

id follow : nurlyla
id FB : Nur Laila

izan mama mia said...

nak bagitahu...hadiah dah sampai..tq