"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY

Sehingga 15 May 2012
Boleh klik banner untuk turut serta.

Saya suka membaca kerana dengan membaca kita dapat menambah ilmu pengetahuan, menjadikan ikhtbar dari kisah masyarakat dan secara tak langsung boleh memperbaiki gaya bahasa dalam penulisan dan komunikasi.

3 comments:

hairy said...

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

Pecinta pink^^ said...

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Eppy Naza said...

hye..dtg dr segmen sama..done follow u..jom join segmen ni pulak..boleh tambah follower,boleh luah rasa hati..sebarkn kt kawan-kawan lain,ok?http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html