"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

GIVEAWAY WORD SEARCH

syarat-syarat seperti berikut:-

1. buat 1entry pasal GA nie..
2. copy banner kat atas letak kat entry n sidebar + LINK kan balik ke blog nie ;)
3.letak blog nie dalam bloglist untuk update info GA jer pas GA tamat nak buang pun tak per :)
4.KENA HANTAR KOMEN PENYERTAAN DALAM ENTRY NIE JE TAU..!!
5.mesti ada alamat kat MALAYSIA 
Untuk sertai bolehlah klik banner di atas.
Giveaway sehingga 13 Febuari 2012.

No comments: