"YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuha-Mu keagungan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin."

Diari Comel Saya First Give Away



Mari Join GA dari Myra Amira.


Syarat yang sgt mudah.
1. Copy and paste je gambar kat atas ni and buat satu entri pasal give away ni..
2. Tag atau tak terpulang pd individ.
3.  Tinggalkan link korang kat ruang komen asal GA ni.

Tarikh tutup pada 24 Julai 2011
Kalau nak join just klik pada banner di atas.

No comments: